Уряд звільнив Кудрявцева з посади голови ДАБІ

Уряд звільнив Кудрявцева з посади голови ДАБІ
Олексія Кудрявцева звільнили
Фото: Главком

Я надав усі докази, які свідчать, що я не порушував закон, - запевнив Кудрявцев

Кабмін звільнив Олексія Кудрявцева з посади голови Державної архітектурно-будівельної інспекції. Про це повідомила прес-служба ДАБІ.

«Я надав усі докази, які свідчать, що я не порушував закон та, йдучи на державну службу, мав потрібну українську освіту. Однак уряд прийняв рішення щодо мого звільнення. Я не буду коментувати це рішення», - цитують слова Кудрявцева.

Нагадаємо, раніше Кудрявцев заявив, що через реальну боротьбу з корупцією у сфері держархбудконтролю проти нього особисто триває кампанія з дискредитації. 

Чиновник наголосив, що всі інсинуації навколо нібито його неіснуючого диплому є сфабрикованою кампанією задля повернення незаконних схем у сфері будівництва.

«Висновок комісії носить рекомендаційний характер, а рішення про наявність дисциплінарного проступку приймає КМУ», - резюмував свою заяву О.Кудрявцев.

Тому голова Держархбудінспекції  прийняв рішення звернутися до прем’єр-міністра України з проханням об’єктивно розібратися в ситуації і не стати на бік тих, хто будь-якою ціною прагне повернути корупційні схеми і продовжити ганебні злочини проти держави.

Як повідомлялося, голова ДАБІ Олексій Кудрявцев підтвердив наявність вищої освіти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: