в Ізраїлі посилили карантин: закриті синагоги і скорочена кількість громадського транспорту

в Ізраїлі посилили карантин: закриті синагоги і скорочена кількість громадського транспорту

Тепер в Ізраїлі заборонено виходити з будинку далі, ніж на 100 метрів, за винятком походу за продуктами і ліками, отримання медичної допомоги та допомоги людям з функціональними труднощами

Влада Ізраїлю закрила всі синагоги, мечеті і церкви по всій країні через спалах коронавірусу. Про це повідомляє Xinhua.

Як повідомляється, тепер можна молитися тільки на вулиці і в максимальній кількості 10 людей, що знаходяться один від одного на відстані не менше двох метрів.

Разом з тим, заборонено виходити з будинку далі, ніж на 100 метрів, за винятком походу за продуктами і ліками, отримання медичної допомоги та допомоги людям з функціональними труднощами.

В одній машині дозволяється їздити максимум двом людям.

Кількість громадського транспорту скорочується на 25%.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу не виключає введення більш жорстких обмежувальних заходів у країні в разі погіршення ситуації з коронавірусом.

В Ізраїлі вже заборонили громадянам виходити з дому через коронавірус. Заборона на вихід з дому без поважної причини буде діяти протягом тижня і може бути продовжена. Минулого тижня в країні зафіксували першу смерть від коронавірусу.

У четвер, 19 березня, прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу оголосив про чергове посилення заходів зі стримування поширення коронавірусної інфекції в країні та попередив про обмеження на пересування. Заборона на вихід з будинку без поважної причини буде діяти протягом семи днів та може бути продовжена.

Також Ізраїль закрив кордони для іноземців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: