В МінТОТ відреагували на затримання Гримчака

В МінТОТ відреагували на затримання Гримчака
Юрій Гримчак затриманий на хабарі
Фото: mtot.gov.ua

У міністерстві стверджують, що затримання заступника міністра не стосується діяльності МінТОТ

Затримання заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрія Гримчака не стосується діяльності МінТОТ і не пов'язане з виконанням ним посадових обов'язків як заступника міністра.

Про це заявили в Twitter МінТОТ.

Пресслужба міністерства також додала, що згадуваний у повідомленнях про затримання Гримчака «помічник» не є працівником МінТОТ.

«Повідомлення в ЗМІ щодо затримання «помічника заступника міністра» також не є коректним, оскільки у штатному розписі Міністерства немає посади «помічник заступника міністра». Згадана в ЗМІ особа не є працівником МТОТ», - стверджують у відомстві.

Раніше сьогодні про обшук у будинку заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака повідомила його дружина Юлія.

СБУ повідомила, що заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак та його помічник затримані в справі про вимагання 1,1 мільйона доларів хабара.

Юрія Гримчака призначили заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України 10 березня 2017 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: