В Росії вирішили, що Кольченко не потребує лікування

В Росії вирішили, що Кольченко не потребує лікування
Олександр Кольченко

Політв’язня планують перевести з медчастини в загін для подальшого відбування покарання

В управлінні Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) у Челябінській області РФ заявили, що стан здоров'я українського політв’язня Олександра Кольченка після голодування задовільний.

«Прес-служба ГУ ФСВП Росії по Челябінській області повідомляє, що стан здоров'я засудженого Олександра Кольченка задовільний. Стаціонарного лікування він не потребує», - говориться у повідомленні установи.

У ньому наголошується, що після закінчення голодування Кольченко пройшов загальноклінічне обстеження, в результаті якого «будь-яких патологічних відхилень у нього не виявлено».

«В даний час показань для перебування в умовах стаціонару медичної частини виправної установи у засудженого Кольченка немає. Планується його переведення в загін для подальшого відбування покарання», - заявили в управлінні.

Нагадаємо, Олександр Кольченко, який відбуває термін у виправній колонії в російському Копєйську (Челябінська область), оголосив про початок голодування з 31 травня.

Матір Кольченка розповіла, що вона відмовляла його від таких намірів, оскільки у її сина діагностували дефіцит ваги.

7 червня адвокат міжнародної правозахисної групи Агора Андрій Лепьохін повідомив, що Кольченко заявив, що припиняє голодування через різке погіршення стану здоров’я.

Як відомо, Кольченко був заарештований у травні 2014 року в Сімферополі. У серпні 2015 року російський суд визнав його винним в підготовці терактів у Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: