Вбивство директора взуттєвої фабрики: в середу суд обере запобіжний захист підозрюваному

Вбивство директора взуттєвої фабрики: в середу суд обере запобіжний захист підозрюваному
Фото з місця вбивства

16 жовтня в Ужгороді на території товариства з обмеженою відповідальністю у власному службовому кабінеті було вбито директора підприємства

Запобіжний захід чоловіку, якого підозрюють у вбивстві директора ООО «Маркан» Андраніка Нікогосяна, обиратимуть в суді в середу.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. 

«Підозрюваний, якого затримали на місці злочину, зараз перебуває в СІЗО, завтра в суді йому обиратимуть запобіжний захід», - уточнили в поліції.

Наразі там відмовилися назвати підприємство, яке очолював директор до вбивства, та прізвища учасників трагічного інциденту.

Наразі, це вдалося з'ясувати в приймальні підприємства за адресою: вул.Мукачівська 44. 

«Андранік Нікогосян, якого застрелили в кабінеті, очолював ТОВ «Маркан» з виготовлення взуття. За цією адресою зареєстровані ще два підприємства, зокрема, ТОВ "Апаран" та ПАО «Ужгородська взуттєва фабрика», які також займалися виробництвом та продажем взуття.  Потім одне з них, «Апаран», було анульоване, але на підприємстві не встигли зняти табличку, тому в ЗМІ пройшла інформація, що жертвою став керівник ТОВ «Апаран», - пояснили нам у ТОВ «Маркан».

Як повідомлялося, 16 жовтня в Ужгороді на території товариства з обмеженою відповідальністю у власному службовому кабінеті було вбито директора  підприємства. Правоохоронці встановили, що 54-річного чоловіка вбив 59-річний житель Ужгорода.

Перед цим чоловіки посварилися, під час з’ясування відносин один вистрілив чотири рази в іншого. З місця події вилучили пістолет калібру 7,65 мм з одним патроном. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 ККУ, тобто умисне вбивство.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: