«Вершниця Апокаліпсису». Поклонська привітала росіян з Новим роком, сидячи на коні

«Вершниця Апокаліпсису». Поклонська привітала росіян з Новим роком, сидячи на коні
Кінь Поклонської під час усієї її промови був доволі норовливим
Скріншот з відео

«Майже в стилі поручика Ржевського», «Хм... так-то на свині треба, не рік коня все ж таки», «Вершниця Апокаліпсису», - жартують з привітання користувачі сорцмереж

Екс-«прокурор» окупованого Криму та депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська привітала росіян прийдешнім Новим роком. Своє привітання вона записала сидячи верхи на коні та з келихом у руці.

У своїй промові Поклонська побажала, щоб у 2019 році в життя росіян прийшла казка. При цьому на відео видно, що кінь Поклонської під час усієї її промови був доволі норовливим.

«І нехай у новому році «на коні» буде той, хто шляхетний і несе справедливість і добро», - заявила Поклонська.

Також вона подякувала «за довіру і підтримку», адже «труднощі, які ми пройшли разом, нас роблять лише міцнішими і сильнішими».

Варто зазначити, що це привітання не на жарт розвеселило користувачів соцмережі.

«Майже в стилі поручика Ржевського», «Хм... так-то на свині треба, не рік коня все ж таки», «Вершниця Апокаліпсису», «Після слів «буде шляхетним» кінь повинен скинути цю жінку», «Складається враження, що вони знущаються над народом», «Дивно, що вона не в гусарському костюмі або хоча б з портретом Миколи і хрестів нема, вочевидь втрачає колишню хватку», - жартують користувачі у Facebook.

Нагадаємо, влітку колишній так званий прокурор окупованого Криму, депутат Держдуми РФ та фанатка Миколи ІІ Наталія Поклонська вийшла заміж.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: