Фанатці Миколи II Поклонській не сподобались його спадкоємці

Фанатці Миколи II Поклонській не сподобались його спадкоємці
Наталія Поклонська
Фото: соцмережі

Поклонська назвала сім'ю Романових «самопроголошеними»

Колишня «прокурор»окупованого Криму, так званий депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська обурилася візитом на півострів представників російської царської сім'ї Романових – Георгія і його матері Марії.

«Воістину дуже добре, коли іноземні громадяни, рекламуючи себе, рекламують і досягнення російської будівельної та автомобільної галузей. Не знаю, чи допоможе це «титулованим» гостям з Іспанії отримати якийсь куточок на кримській землі, але насправді їм удалося багато: привести в несамовитий захват рабина севастопольської синагоги, поспілкуватися з журналістами, побувати на екскурсіях, отримати значок із корабликом і багато іншого», – написала Поклонська у Facebook.

Вона назвала сім'ю Романових «самопроголошеними».

«Перш ніж захоплюватися подібними вояжами самопроголошених «государынь» і «цесаревичей», непогано було б глибше зазирнути в історію і зрозуміти, кого ми намагаємося вихваляти і шанувати. Поки зраджений усіма останній російський імператор Микола ll перебував під арештом, його двоюрідний брат Кирило Володимирович із червоним бантом заявився до [російського політичного діяча Михайла] Родзянка, щоб присягнути революції», – заявила «депутат».

За її словами, у зв'язку з цим замість «вірнопідданських» почуттів у неї виникають інші.

«До яких пір будемо виставляти себе на загальне посміховисько? Скільки можна дурити людей усілякими «монархами»? Чи робить нам честь надання почестей таким комівояжерам із незрозумілими цілями? Здається, у «синів лейтенанта Шмідта» все вже награлися», – заявила вона.

Глава Російського імператорського дому велика княгиня Марія Володимирівна Романова та її син князь Георгій Михайлович незаконно прибули до Криму і проїхалися по Керченському мосту.

Романови перебували в окупованому Криму з 28 травня по 3 червня. Зазначали, що поїздка присвячена підтримці незаконного референдуму, який пройшов у Криму у 2014 році. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: