Вибори Путіна: росіянин знайшов у списках виборців померлу бабусю

Вибори Путіна: росіянин знайшов у списках виборців померлу бабусю

По всій Росії відбуваються порушення на виборчих дільницях

Житель Кургану виявив в списках свою бабусю, яка померла в травні минулого року, пише Znak.com. При цьому влада не могли не знати, що жінка померла, тому що 9 травня ніхто не приходив вітати її, пояснив чоловік.

«У нас бабуся померла 6 травня 2017 року. І вже 9 травня ніхто не прийшов її вітати як ветерана - виходить, всі про це знали. Але сьогодні мати помітила дані бабусі в списку виборців. Попросила її викреслити через смерть. Співробітниця дільничної комісії пообіцяла прибрати дані. Слідом підійшов батько - бабуся все ще в списку. Потім я підійшов з таким же питанням. Мені теж пообіцяли, що приберуть, але так нічого і не прибрали », - розповів чоловік.

За його словами, скандал бачили всі співробітники виборчої дільниці і ті, хто в цей момент прийшов на дільницю проголосувати. Чоловік збатьками залишили дільницю для голосування. При цьому в куточку списку він зауважив позначку, зроблену олівцем, про необхідність викреслити, очевидно, іншого мертвого виборця.

«Я зателефонував одному другу: у нього батько в тому році помер, але також в списках», - додав чоловік.

Він розповів, що раніше вже стикався з такою проблемою. Так, його дідусь помер в 2004 році, але, за його словами, «голосував до минулого року». В цьому році в списках його вже не виявилося.

Нагадаємо, у Росії сьогодні на виборчих дільницях відбуваються масові порушення.

У ніч на 18 березня за київським часом у Росії розпочалися вибори президента. Завершиться голосування о 20-й годині 19 березня в найзахіднішій у Росії Калінінградській області, де місцевий час збігається з київським.

Як очікують, по тому почнуть з’являтися попередні результати, хоча ще триватиме голосування на закордонних дільницях у країнах світу на Захід від Росії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: