Вибори Путіна: у Росії фіксують масові порушення на виборчих дільницях

Вибори Путіна: у Росії фіксують масові порушення на виборчих дільницях

Порушення фіксували на Сахаліні, Камчатці та Чукотці

У Росії спостерігачі помітили бюлетені на виборчій дільниці 295 в Південно-Сахалінську в момент відкриття виборчих дільниць до приходу виборців. Про це повідомляє Дождь.

Бюлетені виявилися там через тих, хто проголосував - членів комісії, спостерігачів і поліцейських, заявили в Центрвиборчкомі.

«Це проголосували члени комісії, спостерігачі і поліцейські, які працюють на цій ділянці. Вони прикріпилися до цього ж ділянці по системі «голосування за місцем перебування», - йдеться в повідомленні ЦВК в твіттері.

Раніше спостерігачі руху «Голос» також повідомили, що деякі камери на дільницях на Камчатці і Чукотці розташовані занадто далеко від урн, а іноді - таким чином, що при підході виборця до урн їх і зовсім не видно. В регіональної виборчої комісії в Петропавловську-Камчатському заявили, що розглянули відповідні скарги. «Скарги були, частина з них була необґрунтованою. На інших ділянках невідповідність усунуто, урни пересунені», - заявили у виборчкомі.

«У Преображенському районі Москви на ділянці №1204 був вкидання. Наші спостерігачі помітили, як людина опустила два бюлетеня в скриньку, його опечатали», - повідомляють у штабі Ксенії Собчак.

Нагадаємо, у ніч на 18 березня за київським часом у Росії розпочалися вибори президента. Завершиться голосування о 20-й годині 19 березня в найзахіднішій у Росії Калінінградській області, де місцевий час збігається з київським.

Як очікують, по тому почнуть з’являтися попередні результати, хоча ще триватиме голосування на закордонних дільницях у країнах світу на Захід від Росії.

Нагадаємо, на окупованому Росією півострові кримських татар, які працюють в бюджетній сфері, агітують брати участь в роботі виборчих комісій на майбутніх виборах президента Росії 18 березня.

Раніше росЗМІ повідомляли, що на президентських виборах в РФ Путін може проголосувати в окупованому Севастополі.

Україна направила генсеку ООН, голови Радбезу і всім делегаціям країн-членів офіційні листи, в яких йдеться, що проведення РФ президентських виборів в окупованому Криму порушує Статут ООН

Президент РФ Володимир Путін проголосував на виборах. Як і на виборах в 2000, 2004, 2008, і 2012 роках, він віддав свій голос в будівлі Російської академії наук на Ленінському проспекті у Москві

Додамо, що у Росії голосувати на виборах президента змушують навіть породілль

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: