Відома жінка-доброволець пояснила, чому перемир'я - це велике зло

Відома жінка-доброволець пояснила, чому перемир'я - це велике зло
Доброволець Олена Білозерська

Кожна година їхньої безперешкодної роботи – це наші майбутні загиблі, – Олена Білозерська

Снайпер Української добровольчої армії Олена Білозерська в інтерв’ю «Главкому» розповіла, чому вважає Мінські домовленості ганебними для України, а перемир’я – злом.

«Перемир'я взагалі річ абсолютно згубна, бо якщо по ворогах не ведеться вогонь, що вони роблять? Правильно – окопуються і всіляко укріплюють свої позиції. А нам потім, рано чи пізно, ті позиції штурмувати. І от ти сидиш в окопі і бачиш, як вони нахабно, мало не на повний зріст, перетворюють свої позиції на неприступні фортеці. Кожна година їхньої безперешкодної роботи – це наші майбутні загиблі. Повірте, ані ЗСУшники, ані добровольці на це спокійно не дивляться», - розповіла снайпер.

За словами Олени Білозерської, Мінські домовленості порушує і українська, і російська сторона. Проте, якщо цього не робити, ворог може неочікувано атакувати. «Звичайно, ці заборони порушують і будуть порушувати усі – і наші, й супротивники, як тільки матимуть таку можливість – бо не можна інакше. Якщо, наприклад, вночі не робити простріли у напрямку ворожих позицій, вороги можуть підкрастися і атакувати нас, бо ні в один нічник чи тим більше тепловізор не можна спостерігати безперервно», - додала Білозерська.

Детальніше читайте інтерв’ю зі снайпером-добровельцем Оленою Білозерською: Доброволець Олена Білозерська: Затягувати війну – велике зло. Можливо, ще гірше, ніж її розпочинати

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: