Кого забрала війна у вересні 2017-го. Список загиблих у зоні АТО

Кого забрала війна у вересні 2017-го. Список загиблих у зоні АТО

Імена воїнів АТО, які загинули у вересні

У вересні бойові та небойові втрати українських Збройних сил у зоні проведення антитерористичної операції становили 14 осіб. З них бойові  втрати – шість. Наймолодшому із загиблих було 23 роки, найстаршому – 42.

Двох бійців Україна втратила 6 вересня – найбільше за добу. 6 вересня загинув Костянтин Сергієнко (39 років). Його було вбито під час обстрілу позицій. Був старшим солдатом 13-го батальйону «Чернігів-1» 58-ї бригади. Костянтин народився у м. Шостка на Сумщині. У нього залишилися батьки, брат, дружина та син.

У той же день пішов з життя Олег «Єгер» Динька (42 роки). Він підірвався на розтяжці неподалік від Донецька. Служив у 1-й штурмовій роті ДУК ПС. Олег народився у селі Григор'ївка, що у Запорізькій області. У нього залишилися мати і дружина.

7 вересня від кулі снайпера у промзоні Авдіївки на Донеччині загинув Ігор «Сокіл» Телюк (37 років). Ігор народився у селищі Клавдієво-Тарасове Бородянського району Київської області. Був кулеметником 1-го батальйону 72-ї бригади ім. Чорних Запорожців. У нього залишилися мати, брат, сестра, дружина та донька.

9 вересня під час мінометного обстрілу селища Красногорівка на Донеччині загинув Максим Кривидено (23 роки). Старший солдат, снайпер 18-го батальйону «Одеса» 28-ї бригади. Максим народився у селищі Сарата на Одещині . У нього залишилися батьки, брат і три сестри.
14 вересня війна забрала життя Сергія «Матроса» Альмужного (30 років). Він загинув від кулі снайпера у шию на позиції шахти «Бутівка» у Донецькій області. Народився у селі Красилівка Ставищенського району Київщини. У Сергія залишилися мама, дві сестри, брат, дружина та 10-місячна донька Каталея.

23 вересня від кульового поранення поблизу села Новоолександрівка Попаснянського району на Луганщині загинув Роман Довгий (26 років). Був старшим солдатом 108-го батальйону 10-ї бригади. Народився у Первомайську Миколаївської області. У нього залишилися бабуся, батьки та молодший брат.

Нижче – поіменний список усіх загиблих (бойові та небойові втрати).

Для перегляду списку загиблих натисніть на зображення


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: