«Слуга» Устенко та ексдепутат Співак посварилися на шоу: «не поділили» дороги

«Слуга» Устенко та ексдепутат Співак посварилися на шоу: «не поділили» дороги
Ексдепутат Дмитро Співак звернув увагу на збільшення вартості доріг
фото скріншот відео

Чоловіки влаштували перепалку під час обговорення теми «Великого будівництва»

Народний депутат від партії «Слуга народу» Олексій Устенко та колишній депутат Одеської міської ради Дмитро Співак влаштували перепалку на телешоу під час обговорення теми «Великого будівництва». Конфлікт стався в ефірі програми на телеканалі «Україна 24».

Дмитро Співак звернув увагу на збільшення вартості доріг. За словами Співака, ціна на будівництво збільшилася удвічі. Устенко попросив спікера уточнити деталі в цифрах. У зв'язку з тим, що нардеп, попросивши уточнення, перебив Дмитра Співака, між ними сталася в студії перепалка.

Дмитро Співак: «Давайте зробимо так: Або я договорю і мене ніхто не перебиватиме, або я замовкаю, все давайте, я замовкаю. Може бути, я піду? Давайте я піду… на ваш превеликий жаль, ваша думка мені взагалі нецікава. Спілкуюся я не з вами…», – заявив Співак.

Устенко його перебив і заявив: «А з ким ви спілкуєтеся? Виходьте зі студії».

Нагадаємо, адвокатка Монтян влаштувала мордобій-шоу в ефірі кремлівського телеканалу.

До слова, народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Нестор Шуфрич і його колега по парламенту від «Слуги народу» Юрій Камельчук влаштували сварку в прямому ефірі.

Також, влаштували скандал у прямому ефірі на телебаченні народний депутат Сергій Шахов і радник голови Офісу президента Тимофій Милованов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: