Адвокатка Монтян влаштувала мордобій-шоу в ефірі кремлівського телеканалу (відео)

 Адвокатка Монтян влаштувала мордобій-шоу в ефірі кремлівського телеканалу (відео)
Монтян побилася із поляком під час ефіру
Скріншот із відео

Українська адвокатка Тетяна Монтян вдарила по обличчю польського політолога Якуба Корейбу в прямому ефірі

Під час ток-шоу «Час покаже» на Першому каналі українська адвокатка Тетяна Монтян у прямому ефірі вдарила по обличчю польського політолога Якуба Корейбу. Запис ефіру опублікували на YouTube-каналі мовника.

Інцидент стався під час обговорення кризи на окупованому Донбасі. Монтян вважала, що опонент сміється над постраждалими в конфлікті, і запитала у ведучого, чи може вона «підійти і дати експерту по фізіономії».

Через кілька хвилин конфліктувальники зблизилися, і незважаючи на те, що між ними став ведучий, жінка дотяглася та завдала удар по обличчю Корейби.

Нагадаємо, народний депутат від партії «Слуга народу» Олексій Устенко та колишній депутат Одеської міської ради Дмитро Співак влаштували перепалку на телешоу під час обговорення теми «Великого будівництва».

Також народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Нестор Шуфрич і його колега по парламенту від «Слуги народу» Юрій Камельчук влаштували сварку в прямому ефірі.

Влаштували скандал у прямому ефірі на телебаченні народний депутат Сергій Шахов і радник голови Офісу президента Тимофій Милованов.

Раніше народний депутат з фракції «Слуга народу Юрій Камельчук заступник голови ВО «Свобода» Андрій Іллєнко «побили горщики» в ефірі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: