Віра Савченко розповіла, через кого заарештували її сестру

Віра Савченко розповіла, через кого заарештували її сестру
Віра Савченко

За словами Віри Савченко, коли суддя так довго був у нарадчій кімнаті, то «у захисту з’явилась надія»

Сестра заарештованої Надії Савченко вважає, що на рішення суду вплинули президент Петро Порошенко та прем’єр Володимир Гройсман.

Про це вона заявила журналістам після закінчення суду.

За її словами, коли суддя так довго був у нарадчій кімнаті, то у захисту з’явилась надія.

«Коли суддя більше двох з половиною годин був у нарадчій кімнаті, то стало зрозуміло, що щось у них пішло не так», - зазначила Віра Савченко.

За її словами, «справа розсипається ще до суду», через це у неї та адвокатів з’явилась надія, що судді можуть «дати задню».

«Але може суддя і хотів дати задню, але йому заварили двері. Адже Петро Порошенко і Володимир Гройсман сьогодні уже привітали Василя Грицака з тим, що він «знешкодив злочинців», - сказала Віра Савченко.

На її думку, після цього суддя не міг прийняти іншого рішення, тому «він її відпустив у залі суду  і одразу ж заарештував».

Зазначимо, що адвокати Надії Савченко подадуть апеляцію на її арешт.

Як відомо, у п’1ятницю, 23 березня,Шевченківській суд Києва постановив взяти Савченко під варту. Нардепа відправили до ізолятора на 59 діб без права внесення застави. 

Савченко в суді оголосила про голодування.

Нагадаємо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко.

Перед голосуванням генеральний прокурор України виклав нардепам версію слідства. У Раді також продемонстрували оперативне відео, на якому Савченко та Рубан домовляються із військовими про стратегію й тактику перевороту.

Читайте також матеріал: «Бабах!». Як «пакували» Героя України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: