В.о. глави СБУ прокоментував інформацію про російський паспорт дружини

В.о. глави СБУ прокоментував інформацію про російський паспорт дружини
Тимчасово виконуючий обов’язки голови СБУ Іван Баканов

Баканов запевнив, що його дружина Оксана «має стійку проукраїнську позицію»

Тимчасово виконуючий обов’язки голови СБУ Іван Баканов підтвердив інформацію, що його дружина – громадянка Російської Федерації.

Про це йдеться у заяві Баканова, розміщеній на сторінці СБУ у Facebook.

«Моя спецперевірка не виявила жодних обмежень щодо призначення на посаду заступника Голови СБУ та не виявила перешкод наданню мені допуску до державної таємниці. Я одружений, ми з дружиною маємо двох синів…Моя дружина, українка, жила і навчалася у школі Кривого Рогу. Поступила у виш на території Росії, під час розпаду СРСР отримала паспорт громадянки РФ. Зауважу, тоді були часи кардинально інших відносин між Україною та Росією», - розповів заступник глави СБУ.

За його словами, з 1998 року його дружина живе і працює в Україні із посвідкою на постійне проживання в нашій державі та знаходиться в процесі оформлення українського громадянства.

«Оксана не відвідувала територію Російської федерації з 2013 року. Отримання громадянства багато років було корумпованою годівницею для деяких чиновників. Ми ніколи не підключали до процесу «фірми», посередників і не будемо звертатися з таким проханням до президента», - пояснив Баканов.

Тимчасовий очільник СБУ також запевнив, що його дружина Оксана «має стійку проукраїнську позицію».

Нагадаємо, 22 травня першим заступником голови Служби безпеки України був призначений Іван Баканов – друг дитинства Володимира Зеленського. 

ЗМІ повідомили, що Баканов має звання лейтенанта. 

Під час зустрічі з тимчасовим виконувачем обов’язків голови Служби безпеки Іваном Бакановим Зеленський заявив, що Зеленський наголосив на важливості боротьби з контрабандою. Він вимагає від СБУ впродовж двох тижнів продемонструвати перші результати роботи. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: