Як потрапити на дебати? Штаб Порошенка закликає українців пройти реєстрацію

Як потрапити на дебати? Штаб Порошенка закликає українців пройти реєстрацію
Штаб Петра Порошенка закликає українців 19 квітня прийти на Олімпійський стадіон
Фото: Адміністрація президента

Рамки будуть відкритими на вхід з 16.30, вхід за списками та посвідченнями особи

У середу, 17 квітня, як і анонсував штаб кандидата у президенти Петра Порошенка, для всіх охочих розпочалась реєстрація на дебати між кандидатами у президенти: представником партії «Слуга народу» Володимиром Зеленським і чинним президентом України Петром Порошенком.

Дебати відбудуться о 19 годині 19 квітня 2019 р. на Національному комплексі «Олімпійський». Рамки будуть відкритими на вхід з 16.30, вхід за списками та посвідченнями особи.

screenshot_4_01


«Закликаємо прийти прихильників Петра Порошенка і показати, що ми є, що наш кандидат має реальну підтримку, і що наш вибір – свідомий. Окреме прохання – не треба атрибутики спортивних змагань. Ніяких фаєрів, дудок, барабанів тощо. Ми йдемо не змагатися хто кого перекричить. Приносьте з собою прапори та символіку у державних кольорах України та Євросоюзу», - йдеться у повідомленні.

«Участь пана Зеленського попередньо підтверджена. Якщо він дотримає слово, ми почуємо живі виступи обох претендентів на найвищу державну посаду. У нас буде нагода порівняти, подумати і зробити висновки для усвідомленого вибору», - повідомили організатори.

Як відомо, раніше сьогодні штаб Зеленського вже почав розповсюджувати квитки на дебати для своїх прихильників. Після того, як у Зеленського заявили, що вже зареєстровано 12 тисяч бажаючих прийти на стадіон у п'ятницю, сайт перестав працювати і така ситуація спостерігається вже кілька годин. 

screenshot_2_11

Також звертаємо вашу увагу, у зв’язку з посиленими заходами безпеки глядачі будуть допускатися на стадіон за попередньою реєстрацією.

Крім того, у повідомленні штабу Порошенка йдеться, що «для бажаючих підтримати нашого кандидата будуть організовані безкоштовні автобуси з регіонів».

«Крім того, 19.04 відбудеться автопробіг «Додай драйву!» з кожного обласного центру до Києва. Прихильники Порошенка приїдуть до столиці на власних авто і привезуть друзів», - повідомив штаб.

Раніше стало відомо, що у штабі Петра Порошенка просять Центральну виборчу комісію внести зміни у положення про порядок проведення дебатів, щоб президент встиг взяти участь у дебатах на НСК «Олімпійський» та на Суспільному.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: