Ярославський купив Дніпровський металургійний завод «Петрівка»

Ярославський купив Дніпровський металургійний завод «Петрівка»

Продукція ДМЗ поставляється в 44 країни

1 березня 2018 року група DCH Олександра Ярославського підписала договір про купівлю в Evraz найбільшого промислового активу - Дніпровського металургійного заводу, відомого як «Петрівка» або «ДМЗ ім. Петровського». Про це повідомляє прес-служба DCH.

Технологічно придбання було зроблено шляхом покупки 100% акцій DRAMPISCO LIMITED, яка в свою чергу володіє 97,73% акцій Приватного акціонерного товариства «ЄВРАЗ Дніпровський металургійний завод».

Evraz також повідомив про угоду на офіційному сайті.

«Компанія DCH традиційно зацікавлена в розвитку української промисловості, і має досвід успішної реалізації подібних проектів. Крім того, ДМЗ цікавий нам з точки зору виробничої інтеграції з іншими підприємствами», - йдеться в офіційно поширеному прес-релізі групи.

В ході процесу поповнення портфеля промислових активів DCH Олександр Ярославський вже придбав легендарний Харківський тракторний завод (2016 р Харків) і рудник «Суха Балка» (Кривий Ріг 2017). Загальна сума інвестицій бізнесмена в проекти різної галузевої приналежності тільки по Харківському регіону перевищила $1 млрд. (в т.ч. $300 млн. в соціальний проект підготовки Харкова до Євро-2012). Олександр Ярославський входить у ТОП-10 українських підприємців за версією Forbes.

Дніпровський металургійний завод ( «Петрівка») знаходиться в м.Дніпро, є одним з провідних виробників чавуну, сталі і прокату. Продукція підприємства поставляється в 44 країни, чисельність трудового колективу близько 6000 чол. У 2016 році завод виробив 1,068 мільйон тонн чавуну, 1,057 мільйон тонн сталі і 889 тисяч тонн прокату.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: