Загадкове зникнення: Путін відмінив усі зустрічі, заплановані на тиждень

Загадкове зникнення: Путін відмінив усі зустрічі, заплановані на тиждень
Фото з відкритих джерел

Останній раз президент РФ з'являвся на публіці 1 липня, коли він провів зустріч з президентом Фінляндії Саулі Нііністе

Президент Росії Володимир Путін скасував заплановані на тиждень авіаперельоти. Глава держави відмовився від візитів на Алтай, в Якутії і Новгород, повідомляє РБК.

Співрозмовники видання розповіли, що Путін мав 5 липня відвідати Алтайський край, де він повинен був проводити засідання президії Держради, присвячене туризму. За даними Altapress, засідання перенесли на невизначений термін.  Помічник президента Ігор Левітін, який курирує Держрада, не зміг остаточно узгодити терміни «з невідомих причин», розповіли в апараті уряду.

6 липня Путін повинен був відвідати Якутськ, де у нього була міжрегіональна конференція ОНФ і відкриття VI Міжнародних спортивних ігор «Діти Азії». Співрозмовник РБК в пояснив, що в організації дізналися про скасування форуму ще на початку минулого тижня.

Представник компанії зазначив, що відвідування «Акрона» перенесли на кінець липня або початок серпня. Співрозмовник РБК в Кремлі пояснив, що візит в Новгород готували ще напередодні, але вранці «з невідомих причин» було прийнято рішення її відмінити. Цю інформацію підтвердило джерело в Кремлі.

На сайті Кремля повідомляється, що 6 липня в Москві пройшла зустріч президента і губернатора Севастополя Сергія Меняйло. У бесіді з РБК член регіонального штабу ОНФ Олег Ніколаєв сказав, що він летів з Меняйло на літаку з Москви до Севастополя, який вилетів о 6:45 ранку 6 липня. Сам губернатор Севастополя не зміг сказати, коли саме він бачився з Путіним.

Останній раз президент РФ з'являвся на публіці 1 липня, коли він провів зустріч з президентом Фінляндії Саулі Нііністе.

Навесні 2015 року Путін скасував зустрічі з лідерами Білорусії та Казахстану і не з'являвся на публіці з 5 до 16 березня. Джерела тоді стверджували, що глава держави захворів на грип, проте прес-секретар президента Дмитро Пєсков запевняв, що Путін здоровий.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: