Завершено розслідування у справі миколаївського власника тунелів

Завершено розслідування у справі миколаївського власника тунелів

Романчуку світить покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна

Військовою прокуратурою Південного регіону менше ніж за два місяці завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно Героя України, першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Миколи Романчука. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.
Підозрюваному у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України та його захиснику відповідно до ст. 290 КПК України надано матеріали для ознайомлення.
Нагадаємо, 3 червня цього року вказаного службовця разом із радником голови Миколаївської обласної ради викрито під час отримання хабара на загальну суму 90 тисяч доларів США від директора одного з Товариств за здійснення впливу та ухвалення обласною радою і обласною державною адміністрацією позитивного рішення на користь останнього щодо надання дозволу на користування надрами на Новомиколаївському родовищі пиляних вапняків.

Нагадаємо також, що під час обшуку в будинку Романчука співробітники СБУ і військової прокуратури знайшли цілу мережу підземних тунелів. Там були сейфи з золотими зливками, коштовностями й доларами.

Санкція ч. 4 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати посади на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: