Завтра суд розгляне скаргу захисту на запобіжний захід Мангеру

Завтра суд розгляне скаргу захисту на запобіжний захід Мангеру

15 лютого Шевченківський райсуд Києва вирішив взяти Мангера під варту до 3 березня із можливістю внесення застави у майже 2,5 мільйона гривень

Судове засідання розпочнеться о 17:10

Київський апеляційний суд розгляне скаргу сторони захисту на запобіжний захід підозрюваному в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк Владиславу Мангеру 21 лютого.

Про це повідомляє прес-служба Київського апеляційного суду.

«Розгляд апеляційної скарги, поданої на ухвалу слідчого судді Шевченківського  районного суду міста Києва від 15 лютого про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру застави відносно підозрюваного Владислава Мангера, призначено на 21 лютого (17 год. 10 хв)», - заявили в суді.

Зазначається, що відповідно до вимог КПК України, автоматизованою системою документообігу суду визначено склад суду: суддя-доповідач В.М. Лашевич, судді І.О. Рибак, М.А. Ященко.

Нагадаємо, 15 лютого Шевченківський райсуд Києва вирішив взяти Мангера під варту до 3 березня із можливістю внесення застави у майже 2,5 мільйона гривень. Суд частково задовольнив клопотання сторони обвинувачення, яка просила про арешт без можливості застави. Захист Мангера оскаржив це рішення.

За Мангера внесли заставу, і він вийшов на роботу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: