ЗМІ: Брати Горові залишаються «смотрящими» в будівельній галузі

ЗМІ: Брати Горові залишаються «смотрящими» в будівельній галузі
«Збори» за будівництво визначають люди близькі до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана», - пише Бутусов

Близькі до Гройсмана брати Горові визначають тарифи «зборів» на будівництво, - пише журналіст

Розміри «зборів» за будівництво і введення в експлуатацію великих об'єктів нерухомості визначають близькі до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана «смотрящі» брати Горові. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у статті «Порошенко і Луценко вдарили по схемах Гройсмана у Державній архітектурно-будівельній інспекції».

«Тарифи поборів на будівництво визначають брати Горові. І замикаються ці брати зі своїми валізами на впливових людях. Фактично контролює і «інкасує» ДАБІ перший заступник міністра - виконувач обов'язків міністра аграрної політики Максим Мартинюк, довірена особа Гройсмана. «Вінницька команда», - пише Бутусов.

Як стверджує журналіст, брати Горові є «смотрящими» за сферою архітектурно-будівельного контролю з часів президентства Віктора Януковича.

«Брати Горові «стежать» за ДАБІ з часів Януковича, і зараз спокійно продовжують свою діяльність. Дивно, що ніхто не повідомив генеральному прокурору про це. Начальників в Одесі вже не раз міняли, але Горові вміють домовлятися в Києві за будь-яких урядів», - пише Бутусов.

За даними журналіста, Горові входять у «групу київського кримінального» авторитета Артура Палатного. «Тим не менш, в одеському ДАБІ вони вже не раз змінювали своїх людей на зручних виконуючих обов'язки», - пише Бутусов.

Нагадаємо, раніше про корупцію та неформальних «смотрящих» у сфері архітектурно-будівельного контролю заявляв генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: