ЗМІ: Голова комітету Ради Рибалка засекретив інформацію щодо проблем у банківській системі

ЗМІ: Голова комітету Ради Рибалка засекретив інформацію щодо проблем у банківській системі

Було вирішено провести протягом місяця спільне засідання комітету ВР з правлінням Нацбанку, на якому обговорити заходи із оздоровлення банківської системи України

Голова комітету ВР з питань фінансової політики та банківської діяльності Сергій Рибалка засекретив інформацію про проблемні питання у банківській системі, пише УНН.

У листопаді Комітет Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності розглядав низку питань, зокрема інформацію Нацбанку щодо виникнення проблемних питань в банківській системі України. Доповідачем з вказаного питання був заступник голови Нацбанку Яків Смолій. Однак ця інформація була засекречена профільним комітетом ВР.

За результатом заслуховування інформації Нацбанку, було вирішено провести протягом місяця спільне засідання комітету ВР з правлінням Нацбанку, на якому обговорити заходи із оздоровлення банківської системи України.

Наразі ЗМІ намагаються з’ясувати, які саме проблеми у банківській сфері виявив Нацбанк та чому голова профільного Комітету ВР Рибалка вирішив засекретити їх від громадськості.

Нагадаємо, комітет Верховної Ради з банківської діяльності з початку року не розробив жодного закону у сфері монетарної політики.

Так, з початку 2016 року комітет Верховної Ради України з питань фінансової політики та банківської діяльності не подав жодного проекту закону чи постанови за напрямком «Монетарна політика та фінансові ринки», які б потім стали законами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: