Профільний комітет підтримав законопроект про відшкодування вкладникам

Профільний комітет підтримав законопроект про відшкодування вкладникам
Протести під Радою

Комітет з питань фінансової політики та банківської діяльності рекомендував Верховній Раді прийняти документ за основу і в цілому

Парламентський Комітет з питань фінансової політики і банківської діяльності підтримав президентських проект закону щодо відшкодування фізичним особам через систему гарантування вкладів фізичних осіб збитків, завданих зловживанням у сфері банківських та інших фінансових послуг (реєстраційний номер 5390). Про це учасникам мітингу – потерпілим від дій нечесних банкірів повідомив представник президента України у Верховній Раді, народний депутат від фракції Блоку Петра Порошенка Артур Герасимов.

«Переважна більшість членів комітету підтримала президентський проект закону 5390 та рекомендувала Верховній Раді прийняти документ за основу і в цілому. В обговоренні взяли участь представники Фонду гарантування вкладів, Національного банку, делеговані представники ошуканих вкладників банку «Михайлівський». Комітет вивчив їхні пропозиції, після чого вони також висловили підтримку законопроекту та його ухваленню в цілому», – повідомив Герасимов.
Наступним кроком прийняття законопроекту 5390, за словами народного депутата, стене винесення його сьогодні до сесійної зали на вечірньому пленарному засіданні.

Нагадаємо, в столиці відбуваються масові заходи. Громадську безпеку забезпечує близько 5 тисяч правоохоронців та військових Національної гвардії України, додали в поліції.

Зранку перекрито вулицю Хрещатик та частково Інститутську, тож рух транспорту обмежено.

Також зазначимо, що на тлі протестів під Нацбанком гривня стрімко падає.

Читайте статтю «Главкома» «Протести у Києві: що діється у центрі столиці»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: