Зона АТО: за добу поранено одного українського бійця

Зона АТО: за добу поранено одного українського бійця

Український військовослужбовець отримав поранення через підрив на вибуховому пристрої

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі отримав поранення один українських військовослужбовець. Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.
«За минулу добу один український військовослужбовець отримав поранення через підрив на вибуховому пристрої, жоден військовий не загинув», - повідомив він.
Нагадаємо, протягом минулої доби російсько-окупаційні війська 14 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Нагадаємо також, що у середу, 21 вересня, у Мінську було підписано рамкове рішення Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів на Донбасі. Спецпредставник ОБСЄ в ТКГ Мартін Сайдік заявив, що досягнута в Мінську домовленість про відведення військ і озброєння стосується трьох ділянок - Станиці Луганської, Золотого і Петровського.
З текстом угоди можна ознайомитися тут.

Політичний аналітик Інституту Євроатлантичного співробітництва Володимир Горбач зазначав, що досягнута у Міську угода про відведення військ – це наслідок переговорів у Києві міністрів закордонних справ Німеччини і Франції. За його словами, вони говорили про зони безпеки і планувалося, що їх буд аж дванадцять.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: