Апокаліптичний пейзаж в центрі Одеси: як зносять фабрику з виробництва чаю

Апокаліптичний пейзаж в центрі Одеси: як зносять фабрику з виробництва чаю

У центрі міста зносять виробничий цех колишньої фабрики на розі вулиць Троїцької та Карантинної. Потім на цьому місці буде побудовано квартал нових житлових будинків

Старі будівлі у кварталі вулиці Карантинній між Троїцькою і Єврейською почали зносити ще в березні. Почали тоді зі старих заводських корпусів Чайної фабрики в середині кварталу.

Нині наповну йдуть демонтажні роботи на більш новому, радянського виробництва, виробничому корпусі на розі Карантинної і Троїцької. Він представляв собою п'ятиповерхову прямокутну «коробку» з висотою поверху не менше 4 метрів. Зараз від цього корпусу залишився лише «голий» і «обдертий» кістяк із залізобетону.

А сам пейзаж нагадує постапокаліптичні руїни міст після тривалого бомбардування.

На місці колишньої Чайної фабрики, як і на всій ділянці кварталу від Єврейської до Троїцької, збираються побудувати сім житлових будинків висотою 7-9 поверхів. Відбудеться це згідно із затвердженим ще кілька років тому детальному плану території та ухваленому ще до схвалення Генплану містобудівного обґрунтування. У січні навколо чайної фабрики почався монтаж огорожі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: