На Одещині випав перший сніг. На дорогах ожеледиця

На Одещині випав перший сніг. На дорогах ожеледиця

В Одеську область прийшла зима

Перший сніг випав в Балтському і Подільському районах Одеської області в середу, 14 листопада. Снігопад почався рано вранці.

У той же час, в іншому північному районі півночі Одеської області - Кодимському - йде боротьба з ожеледицею. Магістральні та польові шляхи посипаються з самого ранку піском і тільки де-не-де піщано-сольовою сумішшю.

«Особливо пильна увага приділена дорогам, по яких прокладені шкільні маршрути. Це Слобідка, Мала Слобідка, Лабушне, Петрівка, Смолянка, Будеї і інші. На всіх шкільних автобусах нова гума. На жаль, підрядна організація «Березовкаагрошляхбуд» не заготовила посипний матеріал, хоча контракт з нею діє до кінця цього року», - зазначив перший заступник голови Кодимської РДА Олег Косаренко.

Для запобігання аварійних і травмонебезпечних ситуацій на дорогах району та райцентру працюють близько 20 співробітників дорожнього відділу, сільських рад та комунальної служби.

Комбінована дорожня машина почала працювати на трасі з 11 години ранку. В першу чергу виконується посипання спусків, підйомів і магістральних доріг. На сьогодні піщано-сольова суміш є в селах Баштанково і Лабушне. Посипний матеріал вони закупили у Вінницькій області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: