Одесит переміг у Всеукраїнському конкурсі «Головний лікар року - 2018»

Одесит переміг у Всеукраїнському конкурсі «Головний лікар року - 2018»

Головлікар Одеської дитячої поліклініки №6 Сергій Горіщак здобув перемогу в номінації «Народний рейтинг»

3 жовтня 2018 року в Києві на 27-й Міжнародній медичній виставці «Public Health» відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Головний лікар року - 2018», у якому брали участь понад п'ятдесят кандидатів зі всієї України. 

Про це інформує прес-служба Одеської міськради, повідомляє «Главком».

Головний лікар Одеської дитячої міської поліклініки №6 Сергій Горіщак здобув перемогу на конкурсі в номінації «Народний рейтинг», яка вручається за результатами онлайн-голосування. 
«Для мене це найголовніша нагорода, яка означає довіру людей. Дякую всім, хто підтримав мене, і спасибі за те, що сьогодні в Одесі створені умови для надання якісної медичної допомоги жителям», - зазначив Сергій Горіщак.

1_8661_866

«Головний лікар року» - щорічна премія, спрямована на підвищення соціального статусу та суспільного визнання головного лікаря в Україні, визнання досягнення, професіоналізму й особистого внеску фахівців у розвиток медичної галузі, а також поширення найкращого досвіду серед медичної громадськості. Конкурс проводиться за підтримки громадської організації «Платформа здоров'я».

«Головний лікар року» - щорічна премія, спрямована на підвищення соціального статусу та суспільного визнання головного лікаря в Україні, визнання досягнення, професіоналізму й особистого внеску фахівців у розвиток медичної галузі, а також поширення найкращого досвіду серед медичної громадськості. Конкурс проводиться за підтримки громадської організації «Платформа здоров'я». «Головний лікар року» - щорічна премія, спрямована на підвищення соціального статусу та суспільного визнання головного лікаря в Україні, визнання досягнення, професіоналізму й особистого внеску фахівців у розвиток медичної галузі, а також поширення найкращого досвіду серед медичної громадськості. Конкурс проводиться за підтримки громадської організації «Платформа здоров'я».

Конкурс «Головний лікар року - 2018» проводився максимально відкрито: зареєструватися для участі в ньому міг будь-який головний лікар будь-якого медзакладу України. Всі учасники конкурсу та виставки «Public Health» отримали від провідних експертів актуальну інформацію щодо роботи медичних закладів в умовах реформи галузі і взяли участь в обговоренні найкращих напрацювань та шляхів розвитку охорони здоров'я в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: