Офіційно: дані по захворюваності коронавірусом в Одесі

Офіційно: дані по захворюваності коронавірусом в Одесі

В Одеській інфекційній лікарні перебувають 18 пацієнтів з лабораторно підтвердженим діагнозом Covid-19

За даними на ранок 7 квітня 2020 року, на стаціонарному лікуванні в міській клінічній інфекційній лікарні перебувають 18 пацієнтів з лабораторно підтвердженим діагнозом Covid-19, з них 12 - жителі Одеси.

Із загальної кількості пацієнтів з Covid-19 у стаціонарі три особи знаходяться у важкому стані, при цьому не мають потреби в проведенні штучної вентиляції легенів. Дванадцять пацієнтів - у стані середньої тяжкості, троє - у задовільному стані, розглядається питання їх виписки після отримання негативних результатів повторного обстеження на Covid-19.

Пацієнтів на ШВЛ в інфекційній лікарні немає.

За минулу добу в інфекційну лікарню поступили 10 осіб з підозрою на Covid-19, яким проводиться обстеження.

Всі пацієнти з встановленим діагнозом Covid-19 знаходяться під медичним наглядом, у тому числі й ті, які перебувають на самоізоляції вдома. Забезпечуються виявлення, обстеження та контроль стану здоров'я контактних осіб.

За інформацією Міністерства охорони здоров'я України, на 9:30 7 квітня 2020 року в Одеській області лабораторно підтверджено 30 випадків Covid-19. З них 20 осіб - жителі Одеси. За останню добу зареєстровано три нові випадки захворювання.

Одеська міська інфекційна лікарня забезпечена засобами індивідуального захисту, медикаментами, антисептиками і деззасобами згідно з актуальною потребою, поставки тривають.

Інфекційна лікарня та інші стаціонари міста забезпечені експрес-тестами на Covid-19. Тестування проводиться виключно за медичними показаннями.

Для запобігання поширенню коронавірусу одеситам настійно рекомендовано дотримуватися карантину.

При появі симптомів респіраторної інфекції потрібно негайно зателефонувати своєму сімейному лікареві або на «гарячу лінію»:

  • 15-50 - безкоштовно зі стаціонарних телефонів;
  • 0-800-50-15-50 - безкоштовно з мобільних телефонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: