Протести в Одесі: поліція відпустила двох затриманих активістів

Протести в Одесі: поліція відпустила двох затриманих активістів

Третього затриманого обіцяли відпустити після того, як вручать йому повістку до органу досудового розслідування

Поліція відпустила двох затриманих під час акцій протесту проти будівництва кінологічного майданчика в Одесі. Про це повідомляють у прес-службі Нацполіції.

Проти двох учасників акції, які були доставлені до відділення поліції, було складено адміністративні протоколи, після чого їх відпустили. Дії одного з них кваліфікуються за ст. 173  (дрібне хуліганство), іншого – за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця)  Кодексу про адмінпорушення».

Проти третього затриманого було розпочате кримінальне провадження за ст. 342 ККУ (Опір представникові влади, працівникові  правоохоронного органу).

У поліції запевняють, що після вручення йому повістки про виклик до органу досудового розслідування він також буде відпущений.

Нагадаємо, сьогодні в Одесі під час акції проти будівництва кінологічного майданчика відбулися сутички, в ході яких тьох осіб було затримано і доставлено у Таїровське відділення поліції.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: