П'ять вбивств і викрадення: за рік в Одесі були оголошені у розшук 570 дітей

П'ять вбивств і викрадення: за рік в Одесі були оголошені у розшук 570 дітей

У минулому році в Одеській області розшукували 570 дітей. Пропажа шістьох була пов'язана з криміналом.

Більшість зниклих дітей - підлітки від 13 до 17. З них 273 дівчинки і 297 хлопчиків. Розшукуваних підлітків найчастіше знаходять по гарячих слідах. У минулому році протягом першої доби було встановлено місцезнаходження 370 дітей - це 65% від загальної кількості зниклих.

Про це кореспонденту розповіли в обласному управлінні Нацполіціі.

Всього в місця постійного проживання були повернуті 564 дитини.

П'ятьох зниклих у 2017 році дітей знайшли мертвими - вони були вбиті. Ще один хлопчик був викрадений. Йдеться про Андрюші Єфімова, якого 5 листопада повела з дитячого майданчика дівчина ромського походження.

Повідомлялося, що вона попросила у хлопчика телефон подзвонити, а після цього сказала дитині, що його родичі поїхали на пару днів до Києва, і він повинен переночувати у неї. За словами волонтерів Андрійка тримали в квартирі на вул. Естонської.

Хлопчика знайшли на наступний день, після того, як була затримана крадійка. Дівчину зловили на продажу Андрюшин телефону.

Виявилося, що викрадачці Сабріни Т. всього 16 років, вона ромської національності та перебуває у громадянстві Молдови. Дівчина вже народила двох дітей, де вони - невідомо. У січня 2018 справу про викрадення Андрія Єфімова було направлено до суду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: