У Лиманському районі діти-сироти отримали власні домівки

У Лиманському районі діти-сироти отримали власні домівки

На Одещині продовжують забезпечувати житлом малозабезпечені верстви населення

Новорічні свята у власному житлі зустріли ще двоє осіб з числа дітей-сиріт Лиманського району. Ключі отримали молоді мами — Валентина Богдан і Катерина Сахнюк. Про це повідомили у Лиманській районній державній адміністрації.

«У Першотравневому до приватного будинку переїхала Валентина Богдан разом із чоловіком та дітьми. А для Катерини Сахнюк та її маленької донечки придбано однокімнатну квартиру в селі Курісове. Загалом за останні півтора роки власне житло за бюджетні кошти в районі отримали 29 осіб з цієї категорії», — зазначив голова Лиманської районної державної адміністрації Василь Приймак. 

Зазначимо, за розпорядженням голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова було створено комісію для визначення загального курсу забезпечення житлом та конкретних об’єктів, на які спрямовуються кошти.

Відтак, у 2017 році регіон став лідером в Україні — 191 дитина з числа сиріт і позбавлених батьківського піклування отримала житло за рахунок фінансування з місцевих бюджетів і коштів державної субвенції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: