У Малиновському районі пройшли заняття з цивільної оборони

У Малиновському районі пройшли заняття з цивільної оборони

Співробітники райадміністрації вчилися діяти в особливих випадках: при стихійних лихах, пожежах, загрозі здійснення терористичних або диверсійних актів

В актовому залі Малиновської районної адміністрації Одеської міськради пройшли заняття та інструктаж з питань дій в особливих випадках, а саме: стихійних лихах, пожежах, загрозі здійснення терористичних або диверсійних актів. У заході взяли участь співробітники підрозділів та організацій, розташованих у будівлі. 

Також проведено практичне відпрацювання плану евакуації людей з приміщення в разі виникнення можливої загрози життю і здоров'ю. 

Навчальна евакуація проходила без попередження працюючого персоналу. Всі співробітники покинули будівлю досить оперативно, показавши на практиці вміння швидко реагувати в надзвичайних ситуаціях. 

Заняття проводила провідний інспектор Малиновського РВ ГУ ДС НС України в Одеській області лейтенант служби цивільного захисту Аріна Чулухова та провідний спеціаліст цивільної оборони Малиновського району Іван Спаський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: