В Одесі арештували директора підприємства, яке проводило реконструкцію табору «Вікторія»

В Одесі арештували директора підприємства, яке проводило реконструкцію табору «Вікторія»

Правоохоронці з’ясували, що на рахунки низки компаній з ознаками фіктивності було зараховано понад 1 млн 700 тис. грн

Прокуратура Одеської області 31 жовтня повідомила про підозру директору субпідрядної організації, що займалася реконструкцією дитячого табору «Вікторія» у заволодінні бюджетними коштами (ч. 5 ст. 191 КК України).

Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Керівник товариства з обмеженою відповідністю підозрюється у заволодінні частиною коштів, що надійшли з місцевого бюджету на виконання будівельних робіт у дитячому таборі», - заявив прокурор Одеської області Олег Жученко.

За його словами, з’ясовано, що на рахунки низки компаній з ознаками фіктивності зараховано понад 1 млн 700 тис. грн за виконання умов договору у той час, як  будівельно-монтажні та інші роботи ці підприємства не здійснювали.

Крім того, керівнику фірми правоохоронці вручили клопотання про зміну запобіжного заходу, а саме домашнього арешту, який раніше обрано судом, на тримання під варту.

У прокуратурі зауважили, що посадовець також підозрюється у привласненні 400 тис. грн бюджетних коштів, отриманих від міської ради на виконання робіт, шляхом службового підроблення будівельної документації.

Раніше у прокуратурі Одещини заявили, що директор підприємства, яке займалося реконструкцією дитячого табору «Вікторія», безпідставно завищив вартість ремонтно-будівельних робіт за рахунок завищення єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, що відобразив в актах приймання виконаних робіт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: