За останню добу в Одесі зареєстровано п'ять нових випадків зараження коронавірусом

За останню добу в Одесі зареєстровано п'ять нових випадків зараження коронавірусом

На 14 травня в Одесі зареєстровані 25 випадків одужання від Covid-19, продовжує хворіти 101 одесит

За інформацією Одеського обласного лабораторного центру МОЗ України, на ранок 14 травня 2020 року в Одеській області лабораторно підтверджено 693 випадки Covid-19. З них 128 осіб - жителі Одеси.

За останню добу в регіоні зареєстровано 13 нових випадків захворювання, з них п'ять - в одеситів, вісім - у жителів районів області.

Натепер отримані негативні результати двох контрольних ПЛР ще в одного одесита у віці 67 років. Таким чином, в Одесі зареєстровані 25 випадків одужання від Covid-19, продовжує хворіти 101 одесит.

За даними на ранок 14 травня, на стаціонарному лікуванні в міській клінічній інфекційній лікарні перебувають 32 пацієнти з лабораторно підтвердженим діагнозом Covid-19, з них 31 - жителі Одеси.

За минулу добу в інфекційну лікарню поступили 18 осіб з підозрою на Covid-19, яким проводиться обстеження.
Із загальної кількості пацієнтів з Covid-19 у міській інфекційній лікарні чотири особи знаходяться у важкому стані, при цьому не мають потреби в проведенні штучної вентиляції легенів. Один пацієнт у важкому стані підключений до апарата ШВЛ.

Також 25 пацієнтів знаходяться в стані середньої тяжкості, двоє - у задовільному стані.
Четверо дітей перебувають у задовільному стані вдома на амбулаторному лікуванні, вік дітей - 4 місяці, 1 рік 3 місяці, 13 років і 17 років.

Всі пацієнти із встановленим діагнозом Covid-19 перебувають під медичним наглядом, у тому числі й ті, які знаходяться на самоізоляції вдома. Забезпечуються виявлення, обстеження та контроль стану здоров'я контактних осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: