Порошенко привіз захисникам вантажівки і обладнання для мобільного командного пункту

Порошенко привіз захисникам вантажівки і обладнання для мобільного командного пункту
Порошенко розповів воїнам про неймовірні емоції, коли українське ППО збиває ворожі ракети

Порошенко подякував бійцям за захист українського неба

Петро Порошенко побував у бригаді протиповітряної оборони на південному фронті і передав бійцям обладнання для командного пункту, а також дві вантажівки DAF. Одна вантажівка-«зенітка» – під установку ЗУ-23-2, за рахунок жорсткої підвіски та продуманої конструкції – практично ідеальна мобільна вогнева точка. Ще одна – тентована «господарка», потрібна і для перевезення особового складу, і для будь-якого вантажу.

Порошенко також розповів бійцям про неймовірні емоції, коли українське ППО збиває ворожі ракети. 

«Наші захисники – круті. А щоб ракети збивалися у більшій кількості, привезли їм DAFи. На один воїни поставлять зенітну установку, інший – для перевезення особового складу і боєприпасів, які необхідні для захисту нашого неба», – показує Порошенко модифіковані автівки.

«Цим хлопцям з радіотехнічної бригади ППО ми вже привозили станцію хімводоочистки. Військові кажуть, що працює круто, міняють фільтри і користуються на здоров’я», – розповідає п’ятий Президент. 

«Ми довгий час тримаємо зв’язок із командиром, тому на його замовлення привезли обладнання для мобільного командного пункту: електроніку, плазми, «Старлінки», автомобільні рації, бо зв’язок військових – це безпека всієї країни. Також передали 3 тисячі грілок та шини», – говорить Порошенко. 

П’ятий Президент також подякував хлопцям за захист українського неба.

«Не дамо оркам жодного шансу!», – наголосив Порошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: