В крокодиловом пальто и с сумкой: пресс-секретарь Зеленского похвасталась фото

В крокодиловом пальто и с сумкой: пресс-секретарь Зеленского похвасталась фото

Мендель похвасталась фотографией из лифта

Пресс-секретарь президента Украины Владимира Зеленского – Юлия Мендель сделала фотографию в лифте.

Фотографию Мендель выложила в Instagram.

На снимке она предстала в черном пальто с крокодиловым принтом и таким же поясом. Свой образ Мендель дополнила большой белой сумкой.

Пресс-секретарь президента Юлия Мендель выразила мнение, что самым страшным на вечеринке в Хэллоуин в нынешнем году был образ судьи, особенно Конституционного суда Украины.

«В этом году худшим должен быть образ судьи. Особенно – Конституционного Суда. Благодаря этим слугам Фемиды Украины на этой неделе балансирует как канатоходец над пропастью, когда с одной стороны этот канат еще хотят перерезать», – написала Мендель в Facebook.

Мендель призналась, что несколько лет назад на Halloween она предстала в образе сотрудницы Russia Today.

Этот образ, по ее словам, очень понравился иностранцам, которые делали перепись.

Переглянути цей допис в Instagram

Кілька років тому на Halloween-вечірці з журналістами з міжнародних видань я перевдяглася в найстрашніший тоді медіа-образ - працівниці Russia Today. Образ настільки лякав, що його навіть ретвітили іноземці. Цьогоріч найстрашнішим має бути образ судді. Особливо - Конституційного суду. Завдяки цим слугам Феміди Україна цього тижня балансує мов канатоходець над безоднею, коли з одного боку ту мотузку ще й хочуть обрізати. Ніхто не міг очікувати такого підриву держави зсередини. А сьогоднішні заяви КСУ суперечать не лише закону, а й фактам та здоровому глузду. Коли КСУ заявляє, що це нормально суддям мати конфлікт інтересів і приймати рішення, коли заявляють, що Суд підтримує антикорупційний порядок денний, скасувавши його, то все це і є колосальною маніпуляцією, перевертання реальності з ніг на голову, цинічною, дрібною спробою людей без моралі і надалі користуватися безмежною владою, яка, на жаль, знищує людські цінності і ставить під загрозу безпеку кожного з нас. Швидкі реакції Президента, Кабінету міністрів, проєвропейських і патріотичних парламентарів, одноголосність і порозуміння членів РНБО, термінове засідання Уряду в Офісі Президента - це потрібні та адекватні кроки задля напрацювання інструментів протидії тотальному злу, яке цього тижня поставило під сумнів вміння України самоуправлятися як державі. «У нас буде велика діра у бюджеті. А головне – ми не розуміємо, який сюрприз Конституційний суд зробить завтра чи післязавтра. Я не впевнений, що судді Конституційного суду самі вирішили зробити те, що вони вчора скоїли. Треба робити швидкі, але адекватні кроки. Пропоную невідкладно зареєструвати законопроект у Верховній Раді, де передбачається відновлення доброчесності конституційного судочинства в Україні», - сказав Президент на РНБО. І був підтриманий. Кабмін затвердив розпорядження для відновлення функцій антикорупційних органів, а в Парламент направлено законопроект для відновлення доброчесності конституційного судочинства. Війну з корупцією та її захисниками не завершено. На захисті держави - правда. Костюми пропагандистів і справді личать тільки на Halloween. Наше завдання - зробити так, аби серед цих костюмів не було українських служителів Феміди

Допис, поширений Iuliia Mendel (@iuliia_mendel)

Как сообщалось в начале сентября, пресс-секретарь президента Владимира Зеленского таскает по судам Киевский национальный университет имени Тараса Шевченко, где она училась.

В января 2016 года Юлия Мендель опубликовал статью в Politico о взяточничестве в КНУ и рассказала о том, как вынуждена была заплатить $200 своему преподавателю за защиту кандидатской диссертации. Мендель не указывали имени преподавателя, который взял взятку. Однако того же года против Мендель подал судебный иск доктор филологических наук и преподаватель университета Юрий Кузнецов. Он требовал от пресс-секретаря опровергнуть информацию и возместить моральный ущерб.

Сначала дело рассматривал Херсонский городской суд, который признал, что информацию о взятке преподавателя доказать нельзя, а статья содержит не утверждение, а «оценочные суждения».

В апреле 2019-го он частично удовлетворил требования Кузнецова: постановил опровергнуть некоторые утверждения в статье и выплатить профессору тысячу гривен морального ущерба и 1929 гривен расходов судебного сбора.

Несмотря на все конфликты пресс-секретарь президента уже является кандидатом наук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: