Баскетбольний «Дніпро» не бажає дострокового чемпіонства

Баскетбольний «Дніпро» не бажає дострокового чемпіонства
БК «Дніпро» вимагає продовження шоу

В українському баскетболі черговий скандал у форматі «жаба-гадюка»

Достроковий чемпіон Суперліги - БК «Дніпро» після дійсно мхатівської паузи вийшов з анабіозу та обурився діями баскетбольної влади, яка через спалах коронавірусу зупинила всі першості й оголосили переможцями проміжних лідерів.

У середу, 25 березня, гнівний пост з цього приводу у себе на Facebook розмістив, але згодом зніс топ-менеджер чемпіонів - Юрій Продан. Він звинуватив у махінаціях голову Федерації - міні-олігарха Михайла Бродського та у якості референсу навів приклад Італії, де попри медичну катастрофу чемпіонати лише призупинені (щоправда, Продан втричі зменшив кількість жертв в країні).

Наступного дня по знищеному посту відпрацював сам Бродський. Він вказав, що рішення було прийнято колегіально (15 з 17 - за), а також забажав вибачень.

«Чесно, я переживу це лайно, але смердіти на інших членів баскетбольної родини, які ухвалювали це рішення, не дозволю. Думаю, саме час вибачатись цим людям! І вибачатись не лише за цей конкретний випадок, а за весь бруд, який цинічно виливається на ФБУ з боку представників клубу Дніпро. Я чекаю на публічні вибачення. Коли ситуація в країні стабілізується, ми обов’язково зберемо виконком і повернемося до питання етики у публічних висловлюваннях, думаю, усі отримають по заслугах», - заявив Бродський, щоправда, не повідомив, що буде, якщо БК «Дніпро» проігнорує й цей гнівний спіч.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: