Бюджетний комітет хоче на 830 мільйонів «безтурботно скоротити» фінансування спорту

Бюджетний комітет хоче на 830 мільйонів «безтурботно скоротити» фінансування спорту
Ольга Василевська-Смаглюк знайшла варіант безтурботно скоротити в бюджеті три мільярди гривень
Фото із соцмереж

Міністр Вадим Гутцайт стверджує, що ці кошти згодом обіцяють повернути

Депутатка від «Слуги народу» Ольга Василевська-Смаглюк перед засіданням бюджетного комітету парламенту, членкинею якого вона не є, поділилася на власній сторінці у «Фейсбуку» деякими напрацюваннями. Вона повідомила, що нарахувала разом з колегами більше трьох мільярдів гривень, які можна було б безтурботно скоротити і направити на необхідні програми.

Поміж іншого пані Василевська-Смаглюк пропонує обмежити фінансування окремих фізкультурно-спортивних програм і вказала на майже 70 мільйонів (гривень – «Главком») на міжнародні спортивні змагання, 411 мільйонів на розвиток фізкультури, 150 мільйонів на субвенції палацам спорту та 200 мільйонів на басейни.

Міністр молоді і спорту Вадим Гутцайт в коментарі «Главкому» сказав, що то ті самі кошти, про які він говорив у недавньому інтерв'ю нашому виданню, які зараз треба спрямувати у стабілізаційний фонд, але які після подолання кризи міністр Денис Шмигаль обіцяє галузі повернути.

«Наразі ці кошти дійсно гіпотетичні, бо нема ні змагань, ні будівництва об'єктів. Головне – подолати наслідки пандемії», - сказав міністр.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: