Коноплянка міг завершити кар’єру іменитого футболіста «Манчестер Сіті»

Коноплянка міг завершити кар’єру іменитого футболіста «Манчестер Сіті»
Вокер провів 48 поєдинків за збірну Англії 
Instagram Вокера

Кайл Вокер розповів про цікавий момент із кар’єри пов’язаний із українським футболістом

Захисник «Манчестер Сіті» і збірної Англії Кайл Вокер розповів про зустріч на полі із півзахисником «Шахтаря» і збірної України Євгеном Коноплянкою.

За словами відомого футболіста, його кар’єра могла бути завершена у 20-річному віці. Він пригадав, як йому на полі у матчі зі збірною України протистояв Коноплянка. Вокер порівняв тодішній виступ українця із Роналду.

«Коли мені було 20 років, і я тільки розпочав грати за збірну, ми протистояли Україні. – Не можу згадати, де це було, який стадіон. Так ось, мені було тільки 20 років, і я концентрувався виключно на своїй грі. Перші 60 хвилин матчу я не міг відібрати у нього м'яч, навіть доторкнутися до нього. Він грав – ніби Роналду, настільки сильно.

Коли я познайомився з Олександром Зінченком у «Манчестер Сіті», то він сказав, що з України. Я йому не повірив. Розповів йому, що одного разу грав із Коноплянкою, і це був справжній жах. Алекс (Зінченко – ред.) сміявся.

Із задоволенням передаю Коноплянці привіт. Як ти? Колись ти був так близько, щоб завершити мою кар'єру в збірній Англії. Але повинен зняти перед тобою капелюха, Коноплянка – все-таки дуже хороший футболіст», – повідомив Вокер.

Зауважимо, що Вокер входить до числа топ-40 найдорожчих футболістів світу. Його трансферна вартість сягає 40 млн євро. Натомість Коноплянка після виступів у «Севільї» та «Шальке» повернувся до чемпіонату України та виступає за «Шахтар».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: