Парламент дозволив спортивним закладам орендувати державне майно без аукціону

Парламент дозволив спортивним закладам орендувати державне майно без аукціону
Жан Беленюк зі своїм тренером Володимиром Шацьких і міністром спорту Вадимом Гутцайтом мають підстави для доброго настрою
Світлина - Фейсбук Жана Беленюка

На думку нардепа Беленюка, поправки в законодавстві усунуть бюрократичну тяганину

Сьогодні, 17 вересня, парламент 318-ма голосами підтримав проект Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо сприяння розвитку фізичної культури і спорту» реєстр.№350, який надає право закладам фізичної культури і спорту на отримання в оренду державного та комунального майна без проведення аукціону за умови збереження та використання орендованих приміщень для розвитку фізичної культури і спорту.

Чемпіон світу з греко-римської боротьби й нардеп Жан Беленюк пояснив, чому ця ініціатива буде корисною. За його словами, досі великою проблемою в контексті розвитку спорту та забезпечення здорового способу життя населення був той факт, що спортивні клуби, центри олімпійської підготовки та інші спортивні структури не мали змоги брати в оренду державного і комунального майна без проведення аукціону, що суттєво ускладнювало їх роботу, створювало додаткові витрати та бюрократичну тяганину.

«Надання такого права зазначеним вище закладам сприятиме належній підтримці та розвитку фізичної культури і спорту в нашій державі», - переконаний Беленюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: