Сьогодні українських спортсменів можуть звільнити з «домашнього арешту»

Сьогодні українських спортсменів можуть звільнити з «домашнього арешту»
Беленюк сподівається на краще
Фото - Instagram

Кабінет міністрів України в середу, 15 квітня, планує дозволити спортсменам тренування, які б раніше вважались порушенням карантину

Позитивну для всього олімпійського руху новину повідомив нардеп-борець Жан Беленюк. Ввечорі він заипсав у себе на Facebook відеозвернення, де розповів про плани урядовців.

З такою ініціативою до Уряду минулого тижня звернулась колега Жана Венсановича і по спорту, і по політичній партії - Ольга Саладуха.

«Сподіваюся, це рішення буде підтримано, і починаючи з післязавтра (з 16 квітня - ред.), спортсмени матимуть можливість тренуватися в належних умовах: їздити на велосипедах, бігати, тренуватися в тренажерних залах. Всі розуміють, що для підтримки оптимальних кондицій, спортсмен повинен тренуватися в відповідних місцях. Всіх вітаю, стежимо за завтрашнім днем. Сподіваюся, ця пропозиція буде підтримана, і ми дуже акуратно, намагаючись зберегти здоров'я, будемо тренуватися в належних умовах», - сказав Беленюк.

Нагадаємо, що через пандемію держава суттєво вкоротила видатки на спорт, тож дозвіл тренуватись олімпійцям на свіжому повітрі має стати для них втішною новиною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: