Промоутер українця Дерев'янченка – Головкіну: Не хочеш битися – віддавай титул

Промоутер українця Дерев'янченка – Головкіну: Не хочеш битися – віддавай титул
Лу Дібелла з Іваном Голубом і Сергієм Дерев'янченком. Фото з facebook.com

Команда українського боксера намагається вибити для підопічного чемпіонський бій

Лу Дібелла (DiBella Entertainment), промоутер українця Сергія Дерев'янченка (12-0, 10 КО), у бесіді з BoxingScene поділився думкою з приводу ситуації навколо чемпіона WBC, WBA Super, IBF Геннадія Головкіна (37-0-1, 33 КО ).

Після того, як у Головкіна зірвався бій із Саулем Альваресом (49-1-2, 34 КО), казахстанський чемпіон збирається провести проміжний поєдинок.

Дерев'янченко, який є обов'язковим претендентом по лінії IBF, у список можливих суперників чемпіона не входить.

«Я розумію Головкіна, - заявив Дібелла. - Дерев'янченко – найнебезпечніший суперник для чемпіона. І я не збираюся їх якось за це засуджувати. Навіть більше, я з повагою ставлюся до Головкіна, його промоутера».

«Ви не почуєте від мене поганого слова на їхню адресу. Але зараз їм необхідно вчинити правильно. Не хочете битися з Дерев'янченком? Без проблем. Але у такому разі давайте титул», - додав він.

Погоджується з ним і Кіт Конноллі, менеджер українського боксера.

«У мене чіткі та суворі інструкції від Дерев'янченка. Моє завдання – убезпечити його права, гарантувати йому титульний поєдинок. Головкін хоче провести бій 5 травня? Відмінно! Сергій готовий битися», - сказав він.

«Мене дивує, коли Головкін заявляє, що не може підшукати собі опонента. Може, він не там шукає? Наступний бій Головкін зобов'язаний провести з Дерев'янченком. Я поважаю Головкіна, але права Дерев'янченка для мене завжди будуть перш за все», - підсумував Конноллі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: