Щоб дограти сезон в НХЛ, потрібні чотири арени

Щоб дограти сезон в НХЛ, потрібні чотири арени
В очікуванні відновлення сезону
Фото - НХЛ

Національна хокейна ліга шукає варіанти порятунку сезону

Комісіонер НХЛ Гері Беттмен розповів, що ліга розглядає варіант з проведенням кінцівки чемпіонату на чотирьох аренах без глядачів.

«Ми не можемо грати на маленьких студентських аренах в невеликих містах, тому що нам потрібні роздягальні, технологічні речі, процедури, борта і скла, відеоповтори, можливості для телемовників», - говорить Беттмен про мінімальні вимоги до арен.

Також розпорядник НХЛ вважає, що сезон треба дограти компактно.

«Можливо, це будуть два міста. На даний момент ми не можемо цього передбачити. Але це входить в непередбачені обставини. Необов'язково це має бути розділене по дивізіонах, хоча так може бути. Але місце проведення матчів може бути де завгодно. Головне, щоб це не був епіцентр захворювання, а дана арена володіла необхідними можливостями для тренувань. Тому що якщо в одному місці зберуться сім або вісім команд, вони будуть проводити багато матчів і нікуди не їздити, і буде потрібно лід для тренувань», - зазначає менеджер.

Регулярний чемпіонат був припинений 12 березня через коронавірус. Наразі в США вже майже 900 000 тисяч заражених небезпечною інфекцією, країна є лідером за смертями у світі. Ситуація в Канаді, яка теж предствавлена командами НХЛ, значно краща.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: