Трамп вимагає чимшвидшого відновлення американського спорту

Трамп вимагає чимшвидшого відновлення американського спорту
Трамп вимагає неможливого
Фото - Donald J. Trump

У президента США проявився класичний синдром відміни, більше відомий як ломка

Дональд Трамп виголосив промову, в якій заявив про необхідність повернення в країну професійного спорту. Він має намір обговорити припинення паузи з комісарами власників основних ліг Північної Америки.

«Наш спорт треба повернути. Я втомився дивитися бейсбол, якому 14 років. Ми з нетерпінням чекаємо можливості поспілкуватися з лідерами галузі, щоб дізнатися, як відновити те, що недавно було найбільшою економікою в світі », - заявив Трамп під час виступу перед журналістами в Білому домі.

Американські спортивні ліги перервали змагання через пандемію коронавіруса. Першою це зробила Національна баскетбольна асоціація, її матчі скасували після того, як SARS-CoV-2 виявили у французького центрового «Юти Джаз» Руді Гобера.

Нині США є найбільшим центром пандемії - від небезпечного вірусу в країні вже загинули біля 26 тисяч осіб, а кількість хворих більше 600 000. Ситуація поширення пандемії неконтрольована, тому слова Трампа більше схожі на популізм й боси основних спортивних ліг країни навряд прислухаються до них, крім, хіба очільника UFC Дани Вайта.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: