НХЛ планує дограти сезон влітку

НХЛ планує дограти сезон влітку
НХЛ шукає варіанти
Фото - НХЛ

Літо - час хокею, принаймі в США та Канаді

Комісіонер Національной хокейної ліги Гері Беттмен висловився щодо можливого відновлення сезону,  що його було призупинено у березні 2020 через спалах пандемії коронавірусу.

«На даний момент мені здається, що ми, ймовірно, будемо грати влітку, на що ми безумовно здатні. В першу чергу, з нашої точки зору, ми вважаємо, що люди повинні залишатися в безпеці, і ми не хочемо, щоб чиєсь здоров'я було під загрозою. Це відноситься до наших гравців, всьому персоналу і, звичайно, уболівальникам. Однією зі складових процесу буде визначення моменту, коли назовні виходитиме безпечно», - дав свій прогноз Беттмен, але зазначив, що все це можливо лише після виключення ризиків поширення SARS-CoV-2.

При цьому досі не з’ясовано формат відновленого турніру, для цього НХЛ буде проводити консультації: «Нині щонайменше сім команд знаходяться на межі потрапляння в плей-офф. І не всі команди провели однакове число матчів. Коли ми повернемося, і саме щодо цього я говорю про професіоналізм і гнучкості, то ми повинні будемо щось зробити. Будь то повне завершення регулярного сезону або розширений формат плей-офф, ми повинні будемо вступити чесно і зберегти цілісність. Це буде дуже важливе рішення, і ми розглядаємо всі варіанти. При цьому ще нічого не було виключено, і нічого не вирішено », - наводить слова Беттмена офіційний сайт НХЛ з посиланням на Fox Business Network.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: