Славетний англійський тренер порадив, як подолати дефіцит туалетного паперу

Славетний англійський тренер порадив, як подолати дефіцит туалетного паперу
Не більше двох рулонів в одні руки - усім своїм видом показує фахівець

Цей лайфхак добре відомий й українцям, які мали нещастя жити в СССР

Знаменитий футбольний тренер Харрі Реднапп у властивій йому манері зіронізував над істерією, що охопила нині весь світ та його рідну Англію через пандемію SARS-CoV-2.

Колишній керманич  «Тоттнему» та ще півдюжини британських клубів визнав, що через спалах коронавірусу змушений піти на обмеження та помірковану самоізоляцію.

«Без особливої необхідності з дому не виходжу. Ось у друга моєї дружини був сепсис в минулому році, він самоізолювався. Хоча ця людина набагато молодший за мене, йому близько 50 років. Але взагалі все ми повинні бути обережними у цей час. Подивіться на Італію, на Іспанію. Все закрито! У Франції теж неспокійно. Дуже страшне час. На вулицях Лондона - нікого. Ресторани, театри, кінотеатри - все закривається! В супермаркетах порожньо», - констатував Харрі Реднапп.

При цьому фахівець не поділяє паніки, що панує у суспільстві та виливається у масову закупівлю всього, що погано лежить. Панічні настрої можна перемогти гумором, особливо - британським. Що тренер й робить:

«Всі чомусь купують туалетний папір. Чому - не знаю. Напевно, від страху. Але мені він не дуже потрібний. Я ріс у бідній родині, у нас не було ніякого туалетного паперу, але були газети! А газет у мене вдома - ціла шафа!».

Нагадаємо, за останнім даними, у Великій Британії інфіковано більше 3000 людей, зафіксовано 144 летальних випадки, а також 65 випадків одужання.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: