Суркіс розкритикував Федерацію футболу за те, що «Динамо» зіграє домашній матч без глядачів

Суркіс розкритикував Федерацію футболу за те, що «Динамо» зіграє домашній матч без глядачів
Ігор Суркіс. Фото ФК «Динамо»

На думку президента київського клубу, «Динамо» карають суворіше, аніж «Шахтар»

Якщо грати у футбол без глядачів – краще тоді взагалі цим не займатися, бо футбол існує саме для вболівальників.

Так президент київського «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував той факт, що команда зіграє найближчий домашній матч проти «Ворскли» за пустих трибун через покарання, інформує офіційний сайт клубу.

«Футбол без глядачів – це не футбол. Це продемонструвала чудова атмосфера матчу за Суперкубок, де були повні трибуни, хоча там теж були порушення, вболівальники обох команд палили фаєри. Але сьогодні така культура поведінки наших уболівальників, вони так розуміють футбол», - сказав він.

«Але якщо грати в футбол без глядачів – краще тоді взагалі цим не займатися. Футбол існує для глядачів, для телеглядачів. Я так розумію, нас оштрафували в основному за те, що вболівальники вибігали на поле. Так, звичайно, це недопрацювання наших спецслужб, які не повинні дозволяти цього зробити», - додав Суркіс.

При цьому він зауважив, що у фінальних матчах чемпіонатів світу, де працювала дуже серйозна служба безпеки, на поле теж вибігали вболівальники.

«Не можна ж через це позбавляти можливості ходити на футбол інших уболівальників. Можна закривати сектори, можна по камерах вистежувати окремих людей, карати. Але позбавляти можливості нормальних людей приходити на трибуни – ненормально», - заявив президент «Динамо».

«Я би хотів звернути особливу увагу на ці моменти нового президента Прем'єр-ліги, якого ми обрали, який живе західними мірками. Хотілося би, щоб він теж звернув на це увагу, відстоював інтереси всіх клубів однаково. А поки нам тільки і розповідають, що «Динамо» ми покараємо матчем без глядачів, а «Шахтарю» закриємо один сектор», - продовжив він.

«Ми з цим змиритися не можемо, і не будемо мовчати. Тому я вкотре раджу Федерації футболу звернути на ці речі увагу й однаково ставитися до всіх клубів. Тим більше, що клуби «Динамо» та «Шахтар» однаково поставляють гравців до національної, молодіжної та юнацьких збірних», - підсумував Суркіс.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: