Суркіс: Вже б написали, що я купую «Барселону» чи «Реал», а не бухарестське «Динамо»

Суркіс: Вже б написали, що я купую «Барселону» чи «Реал», а не бухарестське «Динамо»
Ігор Суркіс. Фото dynamomania.com

Власник київського «Динамо» категорично спростував чутки, що він може придбати румунський клуб

Президент «Динамо» Ігор Суркіс назвав чутками інформацію румунських ЗМІ, згідно з якою він зацікавлений у придбанні «Динамо» Бухарест.

Напередодні видання Sptfm.ro повідомляло, що президент київського клубу зацікавлений у придбанні ще одного «Динамо».

Нинішній власник клубу Іонуц Негоіца готовий розстатися з клубом за п’ять мільйонів євро, і наразі зайнятий питанням продажу контрольного пакету акцій.

Суркіс запевнив, що не цікавиться покупкою бухарестського клубу. Головна мета президента «Динамо», як і раніше, полягає у розвитку київської команди.

«Вчора з’явилися чутки, що я хочу купити бухарестське «Динамо». Вже б написали, що «Барселону» чи «Реал». Всі і так знають, що моє серце – з київським «Динамо», - заявив сам Суркіс.

«А відповідати на якісь інтернетівські речі, які запускаються не зрозуміло для чого, не хочу. Моє завдання – щоб київське «Динамо» проходило таких суперників, як «Лаціо», а не думати про те, щоб купувати якісь команди», - сказав він в інтерв'ю FootballHub.

59-річний функціонер є президентом Динамо з 2002 року. За час його президентства київський клуб по шість разів виграв чемпіонат, кубок і суперкубок України.

Нагадаємо, Суркіс розповів, чи перейдуть лідери «Динамо» у «Шахтар».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: