У Росії через недбалість лікарів помер молодий культурист з Колумбії

У Росії через недбалість лікарів помер молодий культурист з Колумбії

Алексіс Торрес Рохас травмував руку на тренуванні, а за місяць помер

Громадянин Колумбії Алексіс Торрес Рохас отримав травму руки на тренуванні в одному з фітнес-клубів російського міста Перм.

Через два тижні у спортсмена виникли ускладнення, а ще через два тижні – 16 жовтня – не приходячи до тями, він помер у реанімації лікарні.

Батьки колумбійця у себе на батьківщині звинувачують російських лікарів у неналежному лікуванні.

31-річний спортсмен захоплювався бодибілдингом з 19-ти років. Після розлучення з першою дружиною кілька років тому, Алексіс познайомився в інтернеті з росіянкою Анною з Пермі. У молодих людей швидко закрутився роман, і в 2016 році атлет переїхав жити до дівчини.

Анна допомогла чоловіку влаштуватися у фітнес-центр персональним тренером, і незабаром колумбійський атлет прийняв рішення брати участь у змаганнях з бодибілдингу. Спортсмен почав інтенсивні тренування, а 16 вересня у спортзалі Алексіс отримав травму правої руки.

Незабаром рука почала гноїтися, і пара звернулася до хірурга, який не все видалив. Поступово рана заживала, але на початку жовтня Алексіс удома вдарив хвору руку. На наступний день під час перев'язки у спортсмена різко піднялася температура.

Молоду людину відвезли в інфекційну лікарню. Там лікарі не змогли відразу поставити діагноз. Рентген руки показав, що у нього ще одне нагноєння. На наступний день, 6 жовтня, бодибілдер опинився у реанімації. Чоловіка ввели у штучну кому.

За словами Анни, батьки Алексіса у Колумбії підняли шум, пішли на телебачення, звернулися до двох до сенаторів, які і достукалися до МЗС Росії.

2-z71-48d18708-0a1f-4d6f-ad5a-fbbe4ff85cae

Лікарі боролися за життя колумбійця близько тижня. У реанімації змогли знизити температуру тіла та нормалізувати тиск, але 16 жовтня, не приходячи до тями, 31-річний Алексіс Торрес Рохас помер.

Тепер смерть спортсмена активно обговорюється у колумбійських ЗМІ. У Росії вважають, що ускладнення у спортсмена виникли через прийом сильнодіючих препаратів для росту м'язів. Однак дружина спортсмена не вірить, що застосування стероїдів позначилося на стані її чоловіка.

Джерело: 59.ru

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: