У спальному районі Києва знову взялися за відновлення закинутого спорткомплексу (фото)

У спальному районі Києва знову взялися за відновлення закинутого спорткомплексу (фото)
Згідно з попереднім проєктом, спорткомплекс мав виглядати ось так
Світлина - КМДА

Вартість робіт має скласти у межах 74,5 мільйонів гривень

У Дніпровському районі Києва, на масиві «Райдужний» знову відновилися роботи з відновлення закинутого і зруйнованого до тла спорткомплексу. Наразі за парканом працюють бульдозери. Згідно з паспортом об’єкта, в експлуатацію він має бути зданий 31 грудня 2021 року.

sc_rayduzhnyiНаразі будівництво спорткомплексу перебуває на такій стадії. Світлина Максима Ананьєвського

Зауважимо, що обіцянки про відновлення спорткомплексу ведуться вже доволі давно. Проект реконструкції ФОК оприлюднювали ще у 2017 році. Попередньо планувалося, що будівництво триватиме до 31 грудня 2020 року. Роботи мала виконувати ТОВ «АЮДЕР-XXІ». Вартість тієї реконструкції становила 74,5 мільйона гривень.

sc_rayduzhnyi1.Проект, який у 2019 році презентував тодішній керівник департаменту молоді і спорту КМДА, а нині міністр молоді і спорту Вадим Гутцайт

Однак, судячи зі встановленого на місці будівництва паспорта об’єкту, змінився не лише зовнішній вигляд майбутнього комплексу, але й виконавець робіт. Ним стала ТОВ «Мостицький 2».

sc_rayduzhnyi0Паспорт об'єкта зараз

Фізкультурно-оздоровчий комплекс за адресою вулиця Райдужна, 33а, зведено наприкінці 1980-х років за типовим проектом з легких конструкцій. Всередині 1990-х він згорів і відтоді закинутий. Право на постійне користування комплексом закріплене за дитячо-юнацькою спортивною школою «Ринг».

Планується, що на місці закинутої будівлі зведуть двоповерховий центр з приміщеннями для тренувань із силових видів спорту, тренажерним, спортивним та фітнес-залом і рингами. За інформацією КМДА, проектом передбачено також спортивний майданчик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: